miércoles, 15 de noviembre de 2023

L´independència del Sionisme

 Tot ès un circ. Tot. No importa una merda quant patiment tinga L´Humanitat perquè els administratius d´aquet teatre se serveixen de les diferents ideologíes de tots nosaltres. Jo estava equivocada amb Catalunya en una cosa: no estic mès segura en altre lloc que aci. No ès veritat. Simplement perque la persecuciò sionista ès en tot el món. 

El Sionisme ès un virus i va més enllà de la titularitat del nostre certificat de naiximent. Va més enllà de la nostra limitada ideología polìtica. La ferida catalana té un inici i ara té un final, un final que no s´esperava. He viscut 7 anys a Catalunya i he fet extraordinaris esforÇos per a comprendre cada acciò i cada pensament diferent de cada català conegut, peró en realitat no comprenia el victimisme que escoltava precisament perquè era un testimoni molt semblant a molts espanyols d´altres regions d´Espanya.

He necessitat molta informaciò i apertura per a entendre aquet nou torrent de veritat que s´ha ocultat als catalans i als espanyols dels liders de totes les bandes i colors. No hi ha partits politics. Són un sol i són aqui per a esclavizart-nos de mil maneres. 

Puigdemunt i el rei o el bufon dels sionistes treballen junts. I no importa si la Amnistia ès dona o no. De fet, ès millor per a ells que nosaltres estem enfrentats i fent divisiò perquè així ès com guanyen vida i diners. Molts diners.

Tenen el pla A, el pla B i el pla Z. Les nostres decisions no importen. Perquè ells viuen dels nostres decisions i s´acoblaran a allò que decidim.

De la mateixa manera que Franco va pactar el pacte BLANC amb les líders republicans del 30-31 per a fer la reparticiò dels beneficis dels ciutadans catalans en la guerra civil ja pactada amb Hitler i Mussolini i que tots aquestes infames dels demonis sionistes anaven a gaudir tots els seus fruits... del sacrifici dels ciutadans.

L´Església catalana va a firmar aquet pacte diabòlic amb Franco i van permetre que aquesta representaciò "neutral" religiosa abusara i sacrificara més catalans en privat i en ocultació ritualística que en tota la poblaciò restant espanyola. Posant la cara franquista a aquest atropellament però amb el beneplàcit i la sibinilitat dels lliders republicans de llavors. El Sionisme ès un rusc. I funciona com a tal.

Per entendre Catalunya i Espanya hem d´entendre i posicionar-nos a L´Exopolitica. Sense aquesta via ès impossible entendre l´Història no contada.

La conexiò entre Monserrat i els Alpes suïssos ès una conexiò directa del ocultisme greu de L´Exopolitica en el nostre país o el nostre territori espanyol. Monserrat no ès una simple muntanya i l´Església catalana i espanyola ho sap. Monserrat ès la canalitzaciò d´estratégia politica mès ferotge de tot el món i els politics i religiosos d´aquet país ho saben. 

Quan es fan pactes d´intercanvis humans, ja siguin en morts, pobresa o tortura i violació...ja se sap els números que són i els cognoms que són. I no importa la teva ideologia ni el suport que li dones a qualsevol que caigui millor. Estás sentenciat.

El Sionisme no té ideologia. Ès una entitat sense compasiò, ánima o esperit. Juga amb nosaltres.

Molta gent d´esquerres segueix els passos dels llibres prohibits de Hitler. Utilitzen les mateixes técniques persuasives de manipulació de masses. Son iniciats. Puigdemont ès un iniciat.

Hitler va ordenar mès crueltat sobre el poble català per fer més creïble la Història de victimisme peró totes les ovelles del Sionisme es van comportar igual de fills de puta a tota Espanya. Hitler va a fer el mateix amb el seu poble jueu. El seu pare era jueu.

Aquesta técnica de infestaciò psicològica contra la poblaciò s´ha fet des de temps immemorials. I volen seguir fent-ho.

En el pacte BLANC están totes les firmes d´aquestes demonis disfressats de "democrácia política" per a cumplir un objectiu comú: L´Imperialisme Sionista a tota Europa. Toda aquesta documentació está en les mans del mag iniciat pels jueus sionistes: El Harry Potter català.

Un pacte que despulla absolutament tota la ideologia politica actual europea, espanyola i catalana.

De la mateixa manera que el crimen d´Alcàsser es un crimen SIONISTA global on tots van ser testimonis, ja siguin actius o passius, del vessament de sang de tres innocents elegides pels líders d´esquerres per fer xantatge a la Monarquia espanyola. 

Ens... sense cap mena de reacció ni compassió mentre tres nenes es dessagnaven com porcs l´escorxador.

El pacte blanc no s´acaba aqui,  Hitler va a fundar el CERN d´amagat per jugar a ser Déu juntament als seus nazis científics. Va declarar que es clonarien milions d´éssers entre FranÇa i Catalunya per convertir Espanya en un lloc hediònd d´esclaus sense escarafalls ni rebel. lies diverses. I ho aconseguirà. No hi ha societat mès transhumanista ara mateix que la catalana.

Sabia que les violacions i els abusos sexuals per part de l´Església i de la Milícia espanyola i catalana a la seva població causarien un efecte rebota de manca de fe...peró hi havia l´església catalana per confondre més. I ès quan els liders republicans obtenen l´ordre de comenÇar a trobar ordres maÇòniques a tota Catalunya.

I la MaÇonería va inundar toda la pseudo pintura espiritual quan l´esperit colectiu va ser completament destruït...i allunyat del Cristianisme per una raó que ja parlarem. I que ès histórica i geográfica...

La ferida catalana i fins i tot l´ésser humà solament es podrá curar, només es pot curar amb la veritat. I la veritat es molt més que una simple Amnístia, ès l´Independència del Sionisme.



 



 




 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

Por sus frutos...

  "Es increíble y vergonzoso que ni predicadores ni moralistas eleven más su voz contra los abusos hacia los animales"            ...