miércoles, 3 de abril de 2024

La mort de Cachou

 Ès molt trist veure com els animals tenen la desgràcia de topar sempre amb els mateixos humans psicopates i no importa res qui ès l´arrogant de torn i quants diners han agafat el fill de puta per eliminar un objectiu concret amb intencions experimentals en plena PLANDEMIA.

N´oblidem que la primera aparició del SARS va ser a Catalunya en 2019. Això ja ens indica quin nivell de psicopatia tenen aquests elitistes globals contra la població humana i no diguem la animal. Una bestialitat ... propi de bèsties.

Ahir vaig veure el documental sobre Cachou i ho vaig tenir clar: aquest pobre ós va a ser assasinat. El món animal està sent experiment de les noves plandemies virològiques i han de pagar l´ànec. Mai millor dit...

La mort de Cachou ja ès una cuestiò d´Estat perquè si la protecció dels animals lliures amb vigilancia humana està en mans de psicopates integrats en les institucions supossadament oficials estatals (i me importa una merda si ès la Generalitat o la espanyola...) anem tots costa avall.

Un Estat o un territori d‟Estat no pot ser tan volàtil de canviar de mans contínuament perquè al final serà la puta de tots. Si al principi era la puta dels sionistes jueus i ara és la puta dels sionistes àrabs...el nacionalisme democràtic que vol una part del poble català en aquest cas... MAI ES DONARÀ i sempre serà un motiu de mofa i manipulació per part d'aquest sionisme que no té fi i que fa que tots girem a la roda del puto hamster que no para ni per pixar.

Que tè a veure Cachou amb el Sionisme?

TOT.

Té a veure que les associacions agressives en pro dels animals que hi ha a Catalunya, que són moltes, estan sotmeses als finançaments i la VIGILÀNCIA d'aquests fills de la seva puta mare.

 De la mateixa manera que TOTS els zoològics del món, incloent-hi el català, estan sotmesos a vigilància satelital i visual per part d'aquests tafaners psicòpatics que gaudeixen amb el patiment i l'empresonament d'animals arreu del món.

Cachou va ser un sacrifici pandèmic i no és casualitat que morís just en començar la plandèmia. Veig 4 persones sotmetent-lo i punxant-li una bona dosi de virus del SARS i després tirant-lo pel barranc com si fos una puta escombraries...

Farem alguna cosa per ell i pels milers de milions d'humans que han mort pel virus de laboratori, fumigat i en vacuna?

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.

Regreso del cuchillo envenenado

  Todo el ritual que estáis haciendo AHORA MISMO de empuñalamiento con veneno en la punta de la daga contra un inocente y que habéis repetid...